Poids de l’Open access dans la production CNRS
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Titre
Use of a mixer-type rheometer for predicting the stability of O/W protein-based emulsions
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BSO - Titre
Use of a mixer-type rheometer for predicting the stability of O/W protein-based emulsions
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DOI
DOI
10.1016/j.lwt.2017.07.008
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DOAI
DOAI
10.1016/j.lwt.2017.07.008
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Identifiant WoS
WOS:000409154900011
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Accès ouvert
OA - Non
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Source - Accès ouvert
OA - Non
XX
Type d'accès
Non OA
XX
Editeur
Elsevier
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Source
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
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ISSN
0023-6438
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Type de document
Article
XX
Notoriété
4 - Excellente
XX
CNRS
Oui
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CNRS - Institut
INSIS - Institut des sciences de l'ingénierie et des systèmes
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uid:/VWP6LCT8
12/10/2021 14:52:51 (latest)
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